MakroTexin tämän viikon haasteessa aiheena on HEDELMÄ.
Salaattiin laitoin pilkottuna pari punaista Deligious-omenaa, pari punaista suippopaprikaa, pitkän vihreän kurkun, puolikkaan jäävuorisalaatinkerän sekä kalvot poistettuina ja pienittyinä pomeloa. Salaatinkastikkeen tein hunajasta, öljystä, sitruunamehusta, suolasta ja mustapippurijauheesta.
Pomelo on erään sitruspuulajin hedelmä. Yksi pomelon lajike on hunajapomelo. Pomelo on appelsiinia muistuttava, iso, jopa kaksikiloinenkin, keltainen hedelmä, jossa on paksut kuoret. Pomelon hedelmäliha on erilaista kuin appelsiinilla ja greipillä, sillä se on kiinteämpää eikä niin kirpeää.
17 kommenttia:
Hunajapomeloa en ole maistanutkaan, aina oppii uutta! Ne miehet :))
Tulipa herkullinen salaatti. Hienot kuvat!
Taas opin uutta.
P.S. Eilen taivas oli Helsingissäkin samaa väriä kuin otsikkokuvassasi
Kiva kokeilla uutta :) Mukavat kuvat,herkulliset.
Sattuuhan tuota, meloni tai pomelo. Taisi isännältä jäädä kauppaan lähtiessään rillit kotiin. Mutta ihanan värikkäitä, raikkaita kuvia.
T. Täysin arkista
Pomelosalaatti, vaikuttavaa ja ohjeen kera. Kiitos!
Tommosta pomeloa en olekaan maistanut :)
Nyt tuli minullekin ihan uusi tuttavuus :)
Uusi tuttavuus mullekkin! Joskus nuorempana tuli syötyä joka päivä greippiä, näyttävät samalta mutta greippi tietty pienempi...
Mielenkiintoiset kuvat.
Hunajapomelo on uusi tuttavuus minulle. Näyttää vähän grapelta. Onko hapan ?
Tämä on uutta ja ihmeellistä!
Maukasta hedelmää
Äärimmäisen hauska tarina, kauniiden kuvien seuraksi. :)
Hunajapomeloa meillä ei olla kokeiltukaan. Hauska tarina, joka sai hymyn huulille.
Pomelo on herkkua, eikä niin kirpeä kuin greippi. Eli onni onnettomuudessa, kun pääsitte tutustumaan uudenlaiseen salaattiin. Hienot makrot!
Hunajapomelo on meillekin uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus.
Lähetä kommentti