Sivun näyttöjä yhteensä

26.3.2014

Kirpeää

Makronappi
Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!
VIIKON AIHE ON KIRPEÄ
Karpalo on kirpeä terveellinen myöhäissyksyn marja.

Karpalon kirpeyden ja happamuuden on todettu ehkäisevän muun muassa virtsatietulehdusta. Karpalo sopii hilloksi, mehuksi, tuoresurvokseksi, makeisiin jälkiruokiin, juomien mausteeksi sekä riistaruokien lisukkeeksi. 

15 kommenttia:

Pulmu kirjoitti...

Herkullisen näköinen marja!

sillarit kirjoitti...

Kaunis punainen marja!

Anna Amnell/Blogisisko kirjoitti...

Hyvin kaunis punainen väri!

SusuPetal kirjoitti...

Vesi herahti kielelle, tykkään karpaloista!

Pieni Lintu kirjoitti...

Hyvää ja terveellistä. :)


http://pienilintu.blogspot.fi/

laura kirjoitti...

karpalonpunainen on värii, jonka monesti valitsen vaatteisiini. Nyt alkoi tehdä mieli karpalokiisseliä. Hienot makrot!

Liplatus kirjoitti...

Tätä kirpakkata syön mielelläni.
Pirteät kuvat.

arleena kirjoitti...

Kirpeä ja punainen karpalo on myös terveellinen

Kuvittelija kirjoitti...

Kertakaikkisen makea jouluherkku on sekoitus valkuaista ja tomusokeria karpalon pinnalla.

Sirpa kirjoitti...

Tämän marjan kirpeydestä minäkin tykkään.

sirokko kirjoitti...

On kaunis väri karpalolla ja makukin kirpeydestään huolimatta maukas.

kaari3 kirjoitti...

Nyt rupesi telemään mieli karpaloita!

Tellu Tom kirjoitti...

Nuo onkin kirpeitä.

Anneli kirjoitti...

Huiiii.... mulle tuli ihan "hapan" olo.
En tykkää puolukoista enkä karpaloista. Mutta ne mustikat maittaa. Onneksi tuli kerättyä niitä paljon viime kesänä :)

Sanna kirjoitti...

Hyvää on, jos ei ole liian paljon...