Sivun näyttöjä yhteensä

23.4.2014

Lisää varustautumista Caminolle: kompressiosukat


Tänään kävin kaupungissa hakemassa tilaamani puuvillaiset tukisukat eli hoitosukat. Erityiset multifi lamentti-säikeet tuovat joustavuutta näihin ykkös-puristusluokan mustiin Cotton-sukkiin.

Punaiset sukat ovat myös kompressiosukat, 2XU Compression Performance run Socks, jotka ostin urheilukaupasta. Sukat ovat vahvaa ja samalla kevyttä neulosta, joka antaa tuotteen mukaan optimaalisen paineen ja tukee pohjelihaksia. Sukissa on pehmusteet niin kantapäillä kuin varpaissakin. Myös ne ovat hengittävät ja lämpötilaa säätelevät - kuljettavat hien pois ihosta. Juoksusukiksi näitä sukkia kutsutaan, mutta kävelyä varten nämä on hankittu - juoksut on jo suostu...
Sain näihin urheilukompressiosukkiin vinkin viime vuonna vaeltaneelta kollegalta.

Neuloin kokouksessa sukatkin valmiiksi. Tällä kerralla ne ovat mustasta Seitsemän Veljes-langasta samaa Kerttu-mallia kuin aikaisemminkin. Sukat painavat 99 grammaa.
Eilen kävin hetken oleilemassa pikkusiskon luona, kun isoveli kävi äitinsä kanssa kouluunlähtevien terveystarkastuksessa. Pikkusisko oli kovassa kuumeessa ja lepäili pääasiassa siellä ollessani. Toki sentään luin muutaman kirjan hänelle. Samalla reissulla tutustuin pikkukissoihinkin - olivatpa vikkeliä.
Sain samalla reissulla pikkusiskon äidiltä villaa varpaiden välejä varten vaellukselle.

Tärkeää oli myös eilen käydä vielä hieronnassa: jalat, niska ja kädet kaipasivat apua kireisiin lihaksiin.
Käenrieska pihalla loistaa keltaisena.

3 kommenttia:

Inna Vaara kirjoitti...

Onpa kivan punaiset puristussukat, minulla vain mustia ja plaisuja beessejä. Pidänpä mielessä. Se on siis käenrieska, ihmettelinkin eilen keltaista sulokasta nurmella.

Marjut kirjoitti...

Juoksusukat täytyy itsellekin hommata; tosin kävelyä varten nekin.

pappilanmummo kirjoitti...

Kunnon sukat helpottavat kulkemista, juoksua tai kävelemistä.