Sivun näyttöjä yhteensä

14.10.2016

Yhdet sukat ja yksi huivi

 
Jotain olen saanut valmista tässä neulehaasteessa. Lentokoneessa ja bussimatkalla valmistuivat sukat 10.10. Ne neuloin Seiskaveikan Aaposta 48 silmukalla kolmen ja puolen puikoilla. Sukat painavat 99 grammaa. Neuloin ne helpolla kuviolla. Viisi kerrosta samaa ja vaihto. Neljä oikein ja kaksi nurin. Kun vaihdoin, niin neljän oikean tilalle tuli yksi oikein ja kaksi nurin ja yksi oikein ja edellisen kerroksen nurjien tilalle oikeat silmukat.
Vihreänkirjavasta Purosta tein kolmiohuivin. Aloitin neljällä silmukalla ja lisäsin joka neljännellä kerroksella yhden silmukan kerän loppuun saakka. Lisäys langankiertona. Ja seuraavalla kerroksella neuloin sen takareunasta. Joka kerroksella ensimmäisen silmukan jätin aina neulomatta että sain siistin reunan.
Kerin toisen kerän uudelleen jotta sain langan värin kulkemaan päinvastaisessa järjestyksessä. Neuloin kerällisen ja kavensin yhden silmukan joka neljäs kerros toiseksi viimeisenä rivillään neuloen kaksi yhteen kunnes puikoilla oli neljä silmukkaa. Päättelin silmukat. Neuloin koko ajan oikeaa. Neule painaa 88 grammaa.Tämä valmistui 13.10.

Ei kommentteja: