Sivun näyttöjä yhteensä

4.6.2017

KYH2017 ja neljäs päivä

Kaksi jo valmista sukkaparia, kaksi vielä kesken KYH2017 -haasteen yllyttämänä. (Joka päivä juhannusaattoon asti yksi uusi aloitus ja heinäkuun loppuun mennessä kaikki valmiiksi)

1. Nallesta vadelmanväriset perussukat noin 30-numeroiseen jalkaan on neulottu 44 silmukalla. Sukat painavat 46 grammaa.

2. Olga-mallin sukat puolestaan on neulottu Nalle Taikasta 48 silmukalla kolmosen puikoilla tämäkin. Sukat painavat 44 grammaa.
Olgan mallikuviossa on kaksi kerrosta:
I. Kaksi yhteen takaa, kolme oikein, langankierto, kaksi oikein, langankierto, kolme oikein, kaksi oikein yhteen.
II. Kaikki oikein.
Olga aloitus: 48 silmukkaa jaettuna 12 puikoilleen. Kaksi kerrosta nurjaa ja sitten mallikuviota 10 reikäkerrosta. Viisi kerrosta kaksi oikein, kaksi nurin -resoria, vahvistettu kantapää ja resori jatkuu yläpuolella kärkeen saakka.

3. Junasukat sinisestä  Kotikulta villainen -langasta (käsinpesu). Ehkä kärkeen tulee vielä valkoista, jos sininen lanka ei riitä. Pitänee neuloa ensin toinenkin kappale samaan jamaan ja katsoa sitten tilanne.  Lankakerässä on 50 garmmaa ja näyttää siltä, ettei se aivan riittäne: lanka on hieman paksumpaa kuin Nallessa, vaikka neulonkin kolmosen puikoilla näitäkin.

4. Pitsisukat pinkistä Nallesta.

Ei kommentteja: