Sivun näyttöjä yhteensä

2.6.2014

Siunausta tarvitaan

Sunnuntaina seurakunnassamme vietettiin lähetyksen juhlaa. Uudet nimikkolähettimme siunattiin messussa matkaan kohti Japania viidennelle työkaudelleen. 

"Liekkejä on monta, valo on yksi,
hän on Jeesus Kristus.
Liekkejä on monta, valo on yksi.
Hän yhdistää meidät.
Oksia on paljon, runko on yksi,
hän on Jeesus Kristus.
Oksia on paljon, runko on yksi.
Hän yhdistää meidät."
(Virsi 454:1,2) 

Sunnuntai kului muuten rauhallisesti: päivitin matkakertomusta muutaman päivän eteenpäin kuvineen. Illalla olimme jälleen pelaamassa lentopalloa, minä kuukauden tauon jälkeen. Kiva oli tavata peliporukkaa ja mukavaa liikuntaa sai pelaamisesta. Ilma oli hyvä eikä tuullutkaan liikaa.  Pari viikkoa sitten on aloitettu taas kesän ajaksi lentopallonpeluu ulkona. Onneksi voin pelissä pitää jaloissa vaelluskenkiä, niin pystyin liikkumaan, vaikka tuo vasen jalka ei olekaan kunnossa.
 Marjaomenassa on ollut tänäänkin ahkeraa hyörinää ja pörinää.
 Nurmitädykkeet kukkivat pitkin pihaa.Nurmitädykkeen yhden kukan elinikä on lyhyt: aamulla avautuvan, meden täyttämän kukan teriö on loistavan sininen vain yhden päivän. Sitten se lakastuu.
 Tulikellukka on monivuotinen kukka, talvenkestävä ja peittävä, mutta ei leviä kasvupaikaltaan. Sitä voi lisätä siemenistä tai jakamalla.
Taas kerran piti tarkistaa mehiläispesät, lisätä laatikoita tarvittaessa ja tutkia, ovatko mehiläiset alkaneet rakentaa emokennoja. Ja olihan niitä: nyt ne emokennot on poistettu. Joka päivä on ollut hyvä katsella, ovatko mehiläiset alkaneet parveilla.

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Miten ihmeessä sinä jaksat toututa noin paljon. Minä vaan koukuttelen.
Tosin eilen aloitin uusia juttuja vanerista ja kuviosahanikin pääsi käyttöön ja hyvä on :)

Jaana kirjoitti...

Nyt tiedän nimen pihassa kukkivalle kasville: tulikellukka! Kiitos tiedosta!

Toivottavasti jalka paranisi pian.

tuulento kirjoitti...

Minullakin on aikomus ensi viikolla kiertää pesät ja katsoa lisäosaston tarve. Minun tarhat on ripoteltu kauas toisistaan, niin etten viitsi usein kaydä, vaan se pitää suunnitella ja valmistella. Kolmessa pesässä on lisäruokintaa myös.