Sivun näyttöjä yhteensä

28.9.2014

Miesten viidakkosukat

KyJy2014 numero 14 on tässä. Sukat painavat 131 grammaa. Neuloin ne jälleen Novitan maastonvärisestä Viidakko-langasta. (Neljännet sukat peräkkäin samanlaisesta langasta innostuin neulomaan.) Sukat ovat miesten 42-numeroiseen jalkaan sopivat.

Neuloin sukat 52 silmukalla (16,12,12,12). Ensin 15 kerrosta resoria yksi oikein yksi nurin, sitten 15 kerrosta 2 oikein, kaksi nurin, sitten jälleen 15 kerrosta yksi oikein, yksi nurin ja taas toistin seuraavat 15 kerrosta kaksi oikein, kaksi nurin. Tein vahvistetun kantapään 26 silmukalla ja jatkoin päällysosaan mallikuviota, kunnes oli 22 senttiä neulottu eli 15, 15, 15 ja 10 kerrosta, jonka jälkeen tein kärkikavennukset.

4 kommenttia:

tuulento kirjoitti...

Näin tänään tyttärelläni seeprasukat, ja tiikerilankakin löytyy, arrgh

pappilanmummo kirjoitti...

Katselin netistä niitäkin lankoja. Nämä langat kävi ystävä hakemassa tehtaanmyymälästä, joten kilon verran sitä on ollut - ei toki enää ole jäljellä kuin puolisen kiloa.

Maija Mäkelä kirjoitti...

Selasin rauhassa kesäsi läpi (ja hillosi ja sukkasi), Tuntuu hyvältä, että jalkasi on nyt hyvin tutkittu ja apukeinojakin on löytymässä. Muista kertoa sitten, miltä jalka alkaa tuntua noiden apupohjien käytön aikana ja jälkeen. Se saattaa auttaa muitakin vastaavassa tilanteessa olevia.

Tänään taas lähdemme, ylläriylläri, sieneen :) Kuivattuja herkkutatteja ja lampaankääpiä olemme jo saaneet lähtemään maailmalle muillekin perheen herkkusuille.

pappilanmummo kirjoitti...

MM: Kiitos vinkistä.
Ihanaa, metsään! Sieneen lähtisin, jos pääsisin - ehkä parin päivän kuluttua käväisen lähellä...