Sivun näyttöjä yhteensä

23.5.2016

Laktoositon ja munaton pulla

Pullia, pullia ja vielä enemmän pullia. Tein litran vehnästaikinan ja leivoin pikkupulliksi. Kaulitsin taikinan neljässä osassa levyiksi ja levyille laitoin seosta, jossa oli suhteessa 100 grammaa laktoositonta margariinia ja desilitra pölysokeria sekä ruokalusikallinen vaniljasokeria. Kiersin taikinalevyn rullaksi ja leikkelin viipaleiksi, jotka laitoin paperivuokiin. Osan pullista täytin kanelisokerirasvaseoksella (100 grammaa laktoositonta margariinia, desi sokeria ja reilusti kanelia sekaan). Pullataikinan tein ilman kananmunaa ja käytin laktoositonta punaista maitoa ja laktoositonta margariinia taikinaan.
Puutarhassa kukkivat omenapuut parhaimmillaan valkoisina ja mehiläiset pörräävät niissä. Männyn luona lähes sen korkuisena kukkii päärynäpuu. Tuo kuvassa näkyvä omenapuu tuottaa happamia pienia omenoita, jotka ovat parhaimpia hillo-omenoita, mitä tiedän. Kun viime kesänä ei tullut omenoita juuri lainkaan, niin tänä vuonna toivomme taas saavamme satoa. 

Sana tänään:  Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Hän on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa. (Efesolaiskirje 1:3)

Ei kommentteja: