Sivun näyttöjä yhteensä

4.3.2017

Syntymäpäiviä

Juhlintaa on riittänyt aamusta iltaan.  Seurakuntamme Missiokauppa juhlii tänään 30-vuotistaivaltaan. Olimme mukana aamusta alkaen. Meidän hommamme tänään oli täyttää heliumilla ilmapalloja.
Opimme  tuon täytön nopeasti ja niin työ alkoi luistaa kivasti ilman suurempia kommelluksia. Emme edes onnistuneet hajottaa yhtäkään ilmapalloa.
Kahvi- ja kakkutarjoilu toimi hyvin ja kaikki arvatkin saatiin myytyä.

Tietysti myös kerkesin tutkia kierrätyskaupan tarjontaa hetkisen. Löysin muutaman lasisen piirakkavuoan. Niinpä on helpompaa kuljettaa mustikkapiirakka lapsenlapsille lasivuoissa kuin kertakäyttöastioissa. Ja vielä saattaa jäädä jokin vuoka kotiinkin - seuraavaa kertaa varten.

Iltapäivällä lähdimme ajelemaan pääkaupunkiseudulle kolmille syntymäpäiville. Toki ne sentään ovat samassa perheessä. Tänään olisi ollut lähisuvussa neljäskin syntymäpäiväsankari, mutta nyt tällä matkalla emme ehtineet hänen luokseen.

Täällä tässä perheessä lastenkutsut olivat juuri lopuillaan saapuessamme. Vanhemmat kävivät hakemassa lapsiaan, koska luokkatoverit asuvat kaukana toisistaan.
Lahjoja tutkittiin ja jo ehti syntymäpäiväsankari touhuamaankin niiden kanssa ja kokeilemaan toimivuutta.
Yhdessä on mukavaa leikkiä isompien kuunnellessa ja katsoessa kisoja televisiosta.

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Olipa teillä mukava päivä!