Sivun näyttöjä yhteensä

4.7.2012

Mehiläisten metsästys

 
Klapeja on kuivumassa. Klapikoneella on saatu suhteellisen nopeasti hyvää jälkeä. Talveksi tarvitaan halkoja lämmitystä varten.
 
Vihdoinkin flunssa alkaa olla voitettu. Niinpä vihdoin pääsin hetkeksi tänään leikkimään pienten kanssa. Tässä minulle paistetaan kalaa uunissa.
 
Illansuussa tuli puhelinsoitto, jossa soittaja kertoi heidän piipussaan olevan mehiläisiä. Mehiläishoitaja lupasi lähteä tutustumaan asiaan ja otti tarvittavat välineet mukaan. Talonväki kertoi, että mehiläiset ovat olleet siellä piipussa pari vuotta. Mehiläishoitaja kiipesi katolle ja totesi, että mehiläisiä ne ovat. Mehiläiset olivat pesiytyneet yhteen savuhormiin, joka ei ollut käytössä. Pesä oli vahvan näköinen, koska oli runsasta lentoa: paljon mehiläisiä tuli ja meni. Koska mehiläiset olivat asettuneet hormiin jo kaksi vuotta sitten, niin niiden häätäminen onnistui ainoastaan tuhoamalla. Yhdyskunnan kohtaloksi tuli bensiinikaasutus. Bensiiniä valutettiin rätteihin ja työnnettiin hormi täyteen.
 
Illalla vielä olin syntymäpäivillä. Oli mukavaa olla saunassa ja uimassa juhlinnan osana. Vesi on lämmennyt muutamassa päivässä uimakelpoiseksi eli voi jo olla pitkällä uimalenkillä.

Sana tälle päivälle: "Kun kuljet vesien halki, minä olen sinun kanssasi, kun virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa, kun astut tulen lävitse, sinä et pala eikä liekki sinua polta." (Jesaja 43:2)

2 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Iiiiik! Taitava osaaja työssään!

Minna kirjoitti...

Oli kiva kun kävit. Mukava nähdä pitkästä aikaa!