Sivun näyttöjä yhteensä

3.9.2014

Omenapannukakku (munaton ja laktoositon)

Pieneen omenapannukakkuun sulatin mikrossa 25 grammaa laktoositonta margariinia, johon lisäsin puoli desiä fariinisokeria, teelusikallisen kanelia, puoli litraa pieniä omenakuutioita. Sekoitin nämä ja laitoin korkeaan pyöreään lasiseen piirakkavuokaan leivinpaperin päälle ja uuniin noin kymmeneksi minuutiksi 225 asteeseen.
Sekoitin sillä aikaa 4 desiä laktoositonta kevytmaitoa, 2 desiä vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, puoli desiä kaurahiutaleita ja teelusikallisen vaniljasokeria ja puoli teelusikallista suolaa keskenään ja kaadoin vuokaan ja paistoin vielä 25 minuuttia.

Raamatun sana tälle päivälle: "En edes ymmärrä, mitä teen: en tee sitä, mitä tahdon, vaan sitä, mitä vihaan. Ja jos kerran teen sitä, mitä en tahdo, silloin myönnän, että laki on hyvä. (Roomalaiskirje 7:15-16)

2 kommenttia:

marumummeli kirjoitti...

Mielenkintonen pannukakku, tuotapa pittää joskus kokkeilla tehä.Onnistunnee varmaan gluteenittomistakin jauhoista. :)

Niin, tuohon seikkaan, että tekkee sitä mitä ei halua, vaikutannee se juttu että liha ja henki ei oo asijoista sammaa mieltä. Liha taistelle henkeä vastaan, ja henki lihaa vastaan. Hengellä kuoletettaan lihan teot. Kiitos Jumalle, ettei meijän omasta voimasta kyse.

pappilanmummo kirjoitti...

Marumummeli: Kyllä saa tehtyä pannarin gluteiinittomanakin tuolla ohjeella jauhopuolen vaihtamalla.