Sivun näyttöjä yhteensä

10.11.2014

Se onnistui!

Pian kahdeksan jälkeen tänään maanantaiaamuna ensimmäinen valokuvaamo oli avannut ovensa ja sain passikuvat nopeasti. Ainoa harmi, että piti lähteä kaupunkiin asti hoitamaan asioita, kun passiasioita ilman ajanvarausta ei saa joka paikkakunnalla ja pikatoimituksen vain isommista paikoista.

Poliisin sivuilla kerrotaan, että Express-passin toimitusaika on 1 arkipäivä. Express-passi on valmis saman päivän aikana, jos hakemus on jätetty ennen klo 11.00 (teknisistä syistä pienikin viive aiheuttaa viivästymisen).

Sain lupa-asioita hoitavasta toimistosta numeron 11. Ja jännitin, miten kauan mahtaa kestää ennen kuin pääsen luukulle... Sukkaa tuli neulottua jos toinenkin kerros. Ja niin jo ennen kello kymmentä olin valmis. Sain erittäin ystävällistä palvelua ja Express-passin toivottavasti saan tänään lentokentän poliisilta. Vanha passi menettää samalla voimassaolonsa.
Kotona pakkaamiset ja torkut - viime yönä en näet osannut nukkua kuin nelisen tuntia. Nyt alkaa olla tavarat koossa - aina liikaa kuitenkin ja lähtö käsillä.
PS. Passin sain lentokentän poliisilta nopeasti ja yställinen virkailija toivotti hyvää matkaakin. Kaikki kunnossa. Matka alkamassa seitsemän jälkeen illalla.

2 kommenttia:

tuulento kirjoitti...

Kiva että kaikki hoitui. Hauskaa matkaa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivaa matkaa!