Sivun näyttöjä yhteensä

21.11.2015

Valkoista vilahtaa

Olin käväisemässä kauppakeskuksessa ostoksilla. Valkoista sielläkin vilahti. Nyt on jo se aika vuodesta, jolloin alan vältellä kaikkia kauppakeskuksia ja muita sellaisia paikkoja. Jotenkin en jaksa päästä tuollaiseen kaupalliseen tunnelmaan mukaan.

Tänään on eri puolilla ollut ns. joulun avauksia. Monet joulumyyjäiset kokoavat katsojia ja ehkä ostajiakin. Paljon oli kaunista katseltavaa. Tarjolla on ollut pääasiassa monenlaista syötävää ja käsitöitä. Toki juuri joulumyyjäiset ovat monelle tuotteiden tekijälle vuoden tuottoisinta aikaa. Ja siksi mekin niihin osallistumme.
Viime yön aikana ja aamupäivällä sateli lunta. Aamulla herätessäni oli maa valkoisena. Monen harmaan päivän jälkeen lumi valaisi maisemaa.

Jos olivat pupusetkin taas kierrelleet ympäri puutarhaa, niin minäkin tein pienen lenkin. Nyt suurin osa puista ja pensaista on suojattu pupusilta. (Tosin nuo mokomat kerkisivät ennen suojauksia hieman nakerrella mm. tyrnejä.)
 Vähitellen pääsee luonto talvilepoon.
Mies onneksi vaihtoi autoon eilen talvirenkaat. Olipa hyvä ajella työreissukin kiemuraisilla teillä, kun tiesi, että jonkin verran pitoa löytyy.

3 kommenttia:

aimarii kirjoitti...

No niin, tulihan sinne kulmillekin lunta. Oikein hyvältä näyttää kuvissasi. Tuliko sopiva annos?
En liiku juuri kaupoissa, sillä en jaksa liian varhaista joulun toitotusta. Se on häiritsevää.

Pirkko Kovero kirjoitti...

Hyvät lumikerrokset on kertyneenä ja maisemat ovat uuden näköisiä. Liityn näihin kauppakeskuksia vältteleviin joukkoihin - ainakin joulun aikoihin. Hyvää viikkoa!

pappilanmummo kirjoitti...

aimarii: sopivasti satoi lunta: ei vielä tarvitse lapioida.
Pirkko Kovero: Kiva kun löytyy toisiakin, jotka eivät kaipaa jouluhässäkkää kaupoilla.