Sivun näyttöjä yhteensä

16.12.2017

Matkailuakin

Matkalla näkee ja kuulee ja haistaa ja maistaa. Viikon rantareissu - elämäni ensimmäinen - on takanapäin ja monenlaisia elämyksiä on koettu joukolla. Paljon vietimme aikaa lastenlasten kanssa, uimassa rannalla ja altaalla ja leikkipuistoissakin. 
Minä neuloin ja seurailin lasten touhuja ja kuljin mukana tutkailemassa, ettei kukaan huku. Uiminen ja auringonotto ei vain ole minun suosikkilajejani - mieluummin liikun. Toki uinkin, mutta se ei vain tällä reissulla innostanut.
Paistoinpa muutaman kerran lättyjä. Huoneistohotellisssa kun ei ollut uunia, vain liesi, mikro ja kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Toki nuo riittivät vallan hyvin.
Jeesuksen seurassa!

Viimeisenä päivänä kävimme eläinpuistossa, viidakkopuistossa Jungle Parkissa, joka oli saanut alkunsa papukaijaharrastajan innosta. Eläintarhassa ja kasvitieteellisessä puistossa on luontopolkuja, köysisiltoja, vesiputouksia ja tunneleita. Riikinkukot tepastelivat vapaasti ihmisten ja eläinten keskellä. Näimme petolintuesityksen, jossa haukat ja kotkat lentelivät aivan päidemme yläpuolella ja muodostivat monenlaisia lentokuvioita. 
Seurailimme myös pingviinien uintia ja kisailua
Istuimme katsomassa  delfiinien esityksiä. Kouluttajat ja ne tekivät hyvää yhteistyötä, eläimet kalapalkalla.
Matkan, etenkin lentomatkojen, anteina neuloin muutamat "joulusukat": 55 grammaa, 44 grammaa, 67 grammaa ja 37 grammaa - kaikki Nallesta. Vihreät Nalle gardenia ja keskimmäisissä myös vihreää Nallea, oikealla sinistä Nallea ja kirjavaa Nalle Taikaa raitoina. Lisäksi neuloin päivittäin joulukalenteripolvisukkia.

1 kommentti:

Kirsti kirjoitti...

Olet kyllä ahkeruuden perikuva. Neulot matkallakin. Matkat päättyvät - muistos säilyvät. Tervetuloa kotiin. Mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa.