Sivun näyttöjä yhteensä

17.4.2015

Toriparkki avautui ja vaellusmatkavarusteluja II

Pitihän tuo kokeilla, kun mies yllytti: tänään avattiin torin alla oleva parkkihalli ja sinnepä minäkin ajelin sisään kokeillakseni hallin toimivuutta. Tilaa oli hyvin alaparkissa. Ylempään parkkitasoon ei tänään päästettykään autoja. Tänään halliin oli tutustumispäivä ja niin siellä oli ilmainen parkkeerausmahdollisuus.
 Ja näinpä uudelleen laitetun torinkin. Kaikkialla muualla, missä on torin alla parkkipaikkoja, on kauppakeskuksiin suoraan parkkihalleista kulkuyhteys. Lahdessa ei ole mitään tavaratalojakaan torin ympärillä ja kulku hallista on vain torille. Saahan nähdä sitten käytännössä ajan mittaan, miten tuo toimii. Tuleeko tuo parkkiluola käytöllään elävöittämään keskustaa vai ei.

Toki en kaupunkiin lähtenyt yhden toriparkin takia, vaan olin kokouksessa. Olipa mukava tavata eläkkeellä olevia kollegoja ja kuunnella mitä heille kuului nykyään. Taisi olla aika monta vuotta, kun osaa heistä olin nähnytkään. Oli mukava jutella ja kuunnella monenlaisista sattumuksista meidän naispuolisten pappien työhistoriassa.

Joukkomme vanhin oli kutsunut meidät kokoon ja antoi meille muistolauseeksi raamatunkohdan Roomalaiskirjeestä: Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät, jotka uskotte, niin että teillä Pyhän Hengen voimasta olisi runsas toivo...(15:13-) Samalla hän kertoi toivosta ja Toivosta.

Samalla matkalla olin etsimässä hyvää sadeviittaa. Meillä kotona on Savotan oikein hyvä sadeviitta, mutta koska se on XL-kokoa, niin se on minulle aivan liian iso. Pienempää Savotan sadeviittaa en ole löytänyt valmistetaankohan niitä edes enää. Monenlaisia viittoja oli, mutta vaikea oli valita sovittamatta, joten jätin vielä toiseen kertaan tuon hankinnan.
Eilen laitoin muhimaan taas pari pataleipätaikinaa, jotka tänään iltasella paistoin. Taas laitoin spelttirouhetta noihin leipiin ja mausteeksi toiseen reilusti kuivattua nokkosta, toiseen kuivattua minttua.
Matkapakkauksiakin olen kasannut lisää Assisin vaellusta varten: lääkepussin laitoin kuntoon. Siinä on nyt kai kaikki tarvittavat  mukana: Pussillinen  painaa 305 grammaa.

Magnesium
Särkylääke ibu ja Parasetamol + Finrex
laastarit + compeed + "keinoihoa"
pihkasalva Abilar
valkosormilääke 
Lopex
Voltaren geeli
Monivitamiini
D-vitamiini
Laktoositabletit
Silmätipat

Ei kommentteja: