Sivun näyttöjä yhteensä

9.5.2017

Kävelysauvat tulivat taas isolla autolla

Santiago de Compostelassa jouduin taas jättämään sauvani erikseen kuljetukseen. Kerroin kyllä tälle turvatarkastajalle, etten aio niitä repustani matkalla ottaa pois, mutta ne piti silti käydä viemässä ruumaan meneviin matkatavaroihin. Mainitsin vielä, että ne eivät ehdi mukaan, kun on vain 45 minuutin vaihto Madridissa. Virkailija vakuutti, että ne tulevat kyllä samalla lennolla kuin minäkin. Onneksi sentään itse ehdin toiseen koneeseen vaihdossa reppu selässä.

 Tänään aamusella tuli soitto matkahuollosta. Tuomme teille paketin puolen tunnin kuluttua, oletteko kotona. Ja niin tulivat sauvat tiistaina, kun itse tulin jo lauantaina kotiin. Hyvä on, kun ne olen saanut. Taas pääsee, jos jaksaa lähteä, sauvakävelylle. Viime päivät ovat olleeet niin kiireisiä, ettei edes olisi ehtinytkään.
Tänään oli seurakunnassamme hautojen siivouspäivä. Haravoivia ja kottikärrääjiä oli jonkin verran, paljolti meitä vanhoja. Kummilapsikin tuli kaverinsa kanssa mukaan. Hyvä, hyvä.

Aamulla jopa hieman taas sateli lunta lähtiessä, mutta eipä tuo haitannut. Mukava ilma haravoida, ei liian kuuma eikä kylmä - työssä tuli lämmin. Lisäksi tarjoiltiin kahvit ja soppaa talkoolaisille.

Ei kommentteja: