Sivun näyttöjä yhteensä

3.12.2014

Kynttilän valossa - konsertti

Olen opetellut matkustamista Onnibussilla. Matkaliput ostin jo viikko sitten netistä. Bussimatkaa ei voikaan maksaa lainkaan käteisrahalla. Bussiin noustessa on esitettävä kuljettajalle varausnumero. Vähän kuin että junaan ostetaan lippu etukäteen netistä ja näytetään kännykästä.
Aamulla lähdin kotoa ensin kaupunkiin omalla autolla ja sitten bussia odottelin pitkään, koska se oli myöhässä.

Yli kolmen tunnin matka sujui mukavasti sukkaa neuloessa ja päivän Hesaria lukiessa. Nautin, kun ei tarvinnut itse ajaa. Paluumatka on vielä pimeässä, joten on kaksinverroin mukavampaa istua bussissa. Ja nuo bussimatkat maksoivat yhteensä vain 14 euroa.
 Tee kera sukanneulomisen. Näin me mummot...
Turussa kerkisin käydä tapaamassa ystäviäkin ennen konserttia. Oli ilo jutella ja saada myös hyviä neuvoja ruoanlaitostakin ja saada maukasta ruokaa, kalalaatikkoa kera hyvän salaatin.
Puolalan musiikkiluokkien konsertti Kynttilän valossa Tuomiokirkossa oli taas ilahduttavan antoisaa kuultavaa. Tämä konsertti oli alakoulun konsertti. Yläkoulun ja lukiolaisten joulukonsertti on viikon kuluttua Turun Mikaelinkirkossa. Kun lapsenlapsia on musiikkiluokilla, niin on mukavaa päästä kuuntelemaan heidän tuotoksiaan.
Sana tälle päivälle: "Olkaa keskenänne yksimielisiä. Älkää pitäkö itseänne muita parempina, vaan asettukaa vähäosaisten rinnalle. Älkää olko omasta mielestänne viisaita. Älkää maksako kenellekään pahaa pahalla, vaan pyrkikää siihen, mikä on hyvää kaikkien silmissä." (Roomalaiskirje 12:16-17)

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Oli varmasti mukava konsertti. Nyt on tarjolla niin mahtavan paljon hyviä joulutapahtumia, kaikenlaisia.

pappilanmummo kirjoitti...

Jaana: Tärkein juttu oli, että se oli lapsenlapsen koulun konsertti