Sivun näyttöjä yhteensä

15.1.2013

Sukkaa pukkaa ilman KyJyäkin. 
KyJy eli Kesäyöstä Jouluyöhön on neule- ja virkkaustempaus, jonka aikana tarkoitus olisi saattaa valmiiksi 20 neule- tai virkkaustyötä. KyJyillä voi aikavälillä 22.6.-24.2012. Sain siis kaikki aloitetut työt valmiiksi. Valmiiden töiden raportoinnin takaraja umpeutui 2.1., jonka jälkeen koitti  palkintojen arpomisen aika. Pappilan mummolle osui arvonnassa tällainen Mammukan ja tyttöjen  tekemä ja lahjoittama ekokassi, joka tuli nyt perille. Kiitos!
 
Tässä flunssaisena olen tutkistellut neulelehtiä ja -kirjoja. Löysin Novitan Seitsemän veljestä -lehdestä 7 Veljestä ja Raita: Naisen neulotut villasukat -ohjeen. Ohjeen on suunnitellut Minna Metsänen.Neuloin graffitiharmaalla ja Kyyhkyllä  vuoroin raidat.
 
Ja tässä kaavio raidoista: mallikerta oli 8 silmukan ja kerroksen mittainen. Puikoilla oli 56 silmukkaa:16, 16, 16 ja 8. Kun raidoitus loppui, niin joka puikolle 14 ja kavennettiin 8 silmukkaa tasaisesti pois: jäi joka puikolle 12. Löysä (eli hyvä) on sukansuu näissäkin. Normaali perussukka muuten. Painoa näillä sukilla on yhteensä 106 grammaa.
 

2 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Onnea voittajalle.
Kivat sukat!

pappilanmummo kirjoitti...

Kiitos, niin minustakin!