Sivun näyttöjä yhteensä

31.12.2016

Vuoden vaihteessa

Jokseenkin lumeton on vuoden viimeinen päivä,  tänään.

Vein virastoon kännykän, tietokoneen ja avaimet: eläkeläisen aika alkoi, vaikkakin vielä flunssan kourissa. Samalla matkalla, eilen siis,  käväisin mökilläkin pikapikaa eikä sielläkään ollut lunta lainkaan tontilla. Jäälläkin vettä. 
Tänään uuden vuoden aattona on ilotulituksia jytissyt pitkin iltaa. On ollut komeita ja vieläkin komeampia rahanheittoja. Eipä ole itse tarvinnut mennä paukuttelemaan, kun naapurit hoitavat sen homman.

Kun kalenterivuoden vaihde uuden ajan alkupuolella vakiintui tammikuun alkuun, joulukuun viimeisen illan aiheeksi tuli muistaa ajan kulumista. Meitä muistutetaan siitä, että elämämme ei riipu ainoastaan maailmassa vallitsevista valloista ja laeista. Elämämme on Jumalan kädessä. Meillä on paljon aihetta kiitokseen ja katumukseen. Uusi vuosi merkitsee myös sitä, että Jumala antaa meille mahdollisuuden aloittaa uudestaan. (Kirkkokäsikirja)

Raamatun sana tänään:  Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojelee koko elämäsi. Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina. (Psalmi 121:7-8)

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Minunkin pitäisi käydä mökillä, kun sinne vielä pääsee helposti. Jouluviikolla kävin keräämässä varpuja ja katsomassa, että kaikki on ok ja olihan siellä. Syvä rauha ja hiljaisuus...

pappilanmummo kirjoitti...

Jaana: Kiitos vinkistä. Unohdin mustikanvarvut.