Sivun näyttöjä yhteensä

18.3.2019

Mutta minä rakastan sinua

Olen suorittamassa aikuisten lukudiplomia. Sen suorittaminen: lue vähintään yksi kirja lukudiplomin kymmenestä eri aihealueesta. Lukulistan ja lomakkeen saa Lahden kaupunginkirjaston toimipisteistä ja verkkokirjastosta. Lomakkeen palauttamalla saa virallisen diplomin ja voi halutessaosallistua kirja-arvontaan. Lomakkeen viimeinen palautuspäivä on 2.1.2020.

Tähän lukudiplomiin toisena kirjana luin Eppu Nuotion teoksen Mutta minä rakastan sinua (Otava 2015). Tämä romaani kertoo aluksi Laurin ja Karinin kohtaamisesta asuntonäytössä ja monenlaisista kommelluksista ja vaikeista asioista niin työpaikalla kuin muussa elämässä. Mutta minä rakastan sinua: isä, äiti, tytär, puoliso, mummo, ystävä, rakastajata/r...miten se sitten näyttäytyykin.

Rakkaus on ihme. Sen olemus jää arvoitukseksi niille, jotka eivät rakkautta tarvitse. Mutta niille, jotka ovat rakkautta vailla, jotka ovat elämänsä kärsineet rakkauden puutteesta, niille rakkaus näyttäytyy sellaisena kuin se on. Näin Eppu Nuotio sanoittaa romaanissaan.

En yleensä lue usein rakkausromaaneja, mutta tähän haasteeseen  löytyi näistä tähän kategoriaan rakkautta ja muita tunteita sijoitetuista kirjoista tämä ensimmäiseksi käsiini saama. Nopealukuinen.

Samalla tämä kirja osuu Helmet-lukuhaasteen 2019 kohtiin
  1. Rakkausromaani
  2. Kirja kertoo paikasta, jossa olet käynyt
    25. Kirja kirjailijalta, jonka tuotantoa et ole aikaisemmin lukenut

    Aikuisten lukudiplomi: Rakkautta ja muita tunteita

Ei kommentteja: