Sivun näyttöjä yhteensä

27.7.2023

Ilon ja valon bussiyhtiö

 


Uusin Mma Ramotswe tutkii -sarjan kirja suomeksi  on Ilon ja Valon bussiyhtiö, jonka on kirjoitttanut Alexander McCall Smith (Otava 2023). Tällä kerralla Mma Ramotswen aviomies J.L.B. Matekoni osallistui yrittäkurssille, jossa tapasi entisen koulutoverinsa, joka halusi perustaa hänen kanssaan bussiyhtiön. Toki kirjassa on monta muuta juonta ja hyviä oivalluksia. 

Tärkeintä on jatkaa sitä, mitä on tekemässä. Eikä tehdä sitä, mitä luulee muiden toivovan. Ja pitää tehdä tehtävänsä niin hyvin kuin osaa. Ja aina pitää tehdä tehtävänsä rakkaudella. 

Me olemme veljiä ja sisaria, viis siitä missä olemme ja mitä teemme.  Se ei saisi koskaan unohtua.

Kirja sopii Helmet-lukuhaasteen 2023 kohtaan

3 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kiva kuulla että taas on ilmestynyt uusi kirja tähän sarjaan. Täytyykin laittaa kirjaston varauslistalle heti. Kaikki edelliset olenkin jo lukenut ja onkin oikein viihdyttävää lukemista.

Puikoillanikin kirjoitti...

En ole näitä Mma Ramotswe tutkii -sarjan kirjoja lukenut, mutta tämä lienee juuri se sarja, jonka ansiosta Rooibos-tee tuli Suomessakin tutuksi. Vai muistanko aivan väärin?

Sude kirjoitti...

Tämä on niin hauska kirjasarja, olen lukenut kaikki edelliset. Hyvä tietää että taason tullut uusi, laitan heti tilaukseen kirjastoon. Meillä toimii kirjaston varaussysteemi loistavasti.