Sivun näyttöjä yhteensä

27.1.2019

Ystävänpäiväsukkien värit

Neulon kaksia ystävänpäiväsukkia samanaikaisesti. Toisten väritys on ns. ohjeen mukainen eli Nallea: nutriaa, pellavaa ja sahramia. Toiset sukat ovat vain kahdella värillä, kirsikanpunaisesta Nallesta ja punaisesta Nalle Gardenista. Saa sitten nähdä, millainen sukkaraidoitus tuosta kirjavasta lopullisesti tulee.
Neulon kolmosen koivupuikoilla. Resorin tein siis 2,5 puikoilla. Ainakin hyvin mahtuvat jalkaan nämä Niina Laitisen suunnittelemat kapean pohkeen sukkien ohjeella tekemäni sukka-alut.

Tänään oli jälleen lentopallopelipäivä. Samalla juhlimme pelipaikalla 75-vuotiasta pelaajaamme kakuin ja kahvein ja tietysti myös sukin. Taas kävi niin, että miehet voittivat viisi - kolme, ja mukavaa sekä vauhdikastakin peliä oli. Ja aina saa kunnon naurut, kun jotain tohellamme: joku tekee tiikerin, joku touhottaa muuten. Tänäänkin pallo osui vasempaan silmääni, mutta ei tullut edes mustelmaa - onneksi meillä on pehmeä pallo käytössä.
Pääasiallisen pelaajajoukkomme keski-ikä lienee hieman yli 70 vuotta. Kaksi tuntia edelleen viikottain  sunnuntai-iltaisin  käymme pelaamassa suvun kera.

2 kommenttia:

aimarii kirjoitti...

Sukat on varmasti lahja ikäihmiselle parhaasta päästä.
Senioripelaajia olette, aivan kuten meillä täällä terveysliikunnassa. Taitaapa meillä olla keski-ikä jo hieman enemmän.
Mutta - vierivä kivi ei sammaloidu.

pappilanmummo kirjoitti...

Aimarii: Ikähän on vain numeroita!