Sivun näyttöjä yhteensä

23.6.2019

Juhannuksesta jouluun

Taas olen lähtenyt uuteen haasteeseen mukaan tänäkin vuonna. Löysäpipoisten KyJy 2019 eli juhannusyöstä jouluyöhön eli kesäyöstä jouluyöhön on aikaa neuloskella tässä haasteessa. 
Tarkoituksena on aloittaa 20 neule- tai virkkaustyötä aikavälillä 22.6.2019 - 30.9.2019 (silmukat puikolla/koukulla lasketaan jo aloitukseksi!) ja saattaa ne valmiiksi 24.12.2019 klo 24.00 mennessä. 
Työ voi olla virkattu (kelpuutetaan myös haarukkapitsi) tai neulottu. Materiaalina käy: lanka, kude, paperinaru. Työhön pitää käyttää vähintään 50g lankaa tai 250m, esimerkiksi 25g vauvan tumput + 25g vauvan sukat = yksi työ!

Eipä tuo ole kovin hankala haaste, kun varmaan muutenkin tuon verran sukkia neulon. Nyt juhannuksena tietysti heti aloitin ensimmäisen sukkaparin, miesten sukat Novitan seiskaveikasta, ruskeasta ja polariksesta. Neulon vuorotellen kerroksen tai kaksi kumpaakin lankaa. 

Juhannuksen viettoa mökillä tänäkin vuonna. Oli luvattu aika huonoa ilmaa, mutta mielestäni ihan sopivaa on ollut, aurinkoa ja tuulta, mikä on pitänyt poissa hyttyset suurimmaksi osaksi. Onkimista, luontoa, metsää, uimista, saunomista, savustusta, perinteistä syömistä: uudet perunat, siikaa, tilliä ja silliäkin...
Käki kukkui. Juhannusruusut olivat jo ohikukkineita. Veden lämpötila 22 astetta.

Löysäpipoisten KyJy 2019:
1. Miesten sukat ruskeasta ja kirjavasta Seiskaveikasta. Aloitettu 22.6. Valmiit. Paino grammaa.
2.

1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

Pitäisi oikeastaan liittyä tuohon joku vuosi ja jättää väliin tuo KYH-hullutus.