Sivun näyttöjä yhteensä

6.9.2021

Karpaloita

Vallan hieno aurinkoinen päivä mökillä. Pihakäppäilyä aamupäivällä, jolloin tulin kotoa markkinaviikonlopun jälkeen.

 Oli näet meidän urheiluseuran järjestämät markkinat, joilla molemmat olimme vastuutehtävissä. Nasevan senioreiden puheenjohtajana hoidin markkinakahvilan systeemit ja olin aamusta aikaisesta markkinoiden loppuun hommissa. Aamulla näet nousin jo ennen viittä keittämään termareihin kahvia, koska kuudelta piti jo olla tarjolla  siis myytävänä aamukahveja myyjille ym. 

Puolenpäivän jälkeen lähdin autolla lähistön karpalopaikalle. Jaksoin nyhtää karpaloita puolisen ämpärillistä. Karpaloiden ohella poimin ämpärillisen puolukkaa myös samalta suolämpäreeltä kuin karpalot.

Karpaloiden poimiminen on hankalaa, kun pitää olla polvillaan tai istua maassa, koska muuten selkä ei kestä. Sittenkin selkä tuli aika kipeäksi.  Kuitenkin oli mukavaa olla tuolla suolämpäreellä suopursujen tuoksussa. Eipä ollut tällä kerralla edes hirvikärpäsiä häiritsemässä.

Lämmin kaunis syyspäivä!
 

2 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Oivoi kun pääsisikin vielä karpalosuolle. Mikäs sen parempi jälkiruoka vaikka jouluksi kuin jäiset karpalot kuumalla kinuskikastikkeella. Sen herkun takia voisin vaikka vähän kärsiäkin. ;)

pappilanmummo kirjoitti...

Sude: Karpalokiisseliä ja kermavaahtoa on ollut meillä jälkiruokana.