Sivun näyttöjä yhteensä

11.3.2022

Vipinäviikko

Tiistaina oli Nasevan senioreiden laavutapaaminen Pajulahden parilaavulla. Pitkästä aikaa oli nukava jutella ja jaella kuulumisia. 

Aamulla jo kävin suuhygienistin hoidossa, hain kaupasta grillimakkaroita, sitten keittelin pari isoa termarillista kahvia ja lähdimme kantamusten kera laavulle. 

Illalla oli papiston piirin vuosikokous  jonka illallisesta kuva. Kuvassa maukas kuha-annos.



 Keskiviikkona oli aikainen herätys, kun olin jo 6.30 valmistamassa piirakankuoritaikinaa. Tosin pari henkilöä oli jo tullut kai ennen kuutta laittelemaan alkuun riisipuuroa.  Pyörittelin palleroita eli piirakanaihioita muutaman tunnin, välillä sain pitää aamuhartauden piirakantekijöille ja aihioiden valmistuttua alkoi tiskivuorokin joksikin aikaa. Piirakoita taidi tulla taas yli 600.

Jo ennen puoltapäivää lähdin kyläilemään. Sain katsella hautajaiskuvia, muistella. Rauha oli valmistanut maittavan kauniisti katetun lounaan, josta piti kiirehtiä kuntosalille tunnin ahkerointiin. Terveyskeskus on tarjonnut tällaisen opastetun mahdollisuuden. 

Torstaina oli elämänkertakirjoitusryhmä, jota varten oli pitänyt kirjoittaa hautaukseen/hautausmaan liittyvä kertomus. 


Koko viikon olen valmistellut ensi viikon töitä, ja pakkaillut tavaroita,  koska lähden lauantaina parin lapsenlapsen kera Saariselälle viikoksi tunturipapin hommiin. 

2 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

No on sinulla ollut kiireinen päivä. Minun pitää kyllä opetella tuo karjalanpiirakoiden tekeminen. En yleensäkään leivo kuin kerran pari vuodessa, mutta tuon taidon haluaisin oppia.

Arja kirjoitti...

Puikoillanikin: Netissä on hyviä piirakkaohjeita aivan ns. kädestä pitäen. Kokeile!