Sivun näyttöjä yhteensä

11.6.2022

Vuolenkosken kesätorilla

Vuolenkosken kyläalue on elinvoimainen paikka niin mökkiläisille kuin vakituisen asumisen paikkakuntana. Kylän vakituinen asukasluku on kasvanut koko 2000-luvun ajan.

Elinvoimainen kylä on monille ylpeyden aihe, mutta samalla elinvoimaisuus tuo konkreettisia etuja. Useiden arkisten palvelujen säilyminen tai uusien rakentuminen on yhteisen tekemisen tulosta. Yhdessä tekemisen hedelmiä ovat esimerkiksi tunnelmallinen kesätori, Vuolenkoski Areenan monipuoliset liikuntapalvelut tai kolmen kilometrin talkoilla rakennettu pyörätie. Kylän yhteisenä projektina on ruopattu rannan alue 200 metrin matkalta vuokravenelaiturilta kesätorin kulmalle.

Kesätoripäivät ovat lauantaisin klo 10-12 Vuolenkosken kylän rannassa. Myynnin voi aloittaa vasta kellon kilkahduksen jälkeen klo 10.  Kylän yhdistykset pitävät vuorolauantaisin kesäkahvilaa torilla. Kahvilasta saa kahvia, teetä, mehua, pullaa, suolaista ja myydään arpoja.  

Tänään oli ensimmäistä kertaa yksin täällä myymässä hunajaa. Myin myös maa-artisokkia. Tänään on myös kansainvälinen julkissen neulonnan päivä. Niinpä neuloin torilla myös sukkaa.

Uudenkylän tienhaarassa on jokavuotinen ilahdus toivottamassa tervetulleeksi Vuolenkoskelle. Tänä vuonna tällainen.

Rannassa näkyy uusi ravintolarakennus. Laitureille pääsee isoillakin paateilla.

3 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Ihanan näköinen paikka.

Jaana kirjoitti...

Kesätorit ovat hauskoja paikkoja!

pappilanmummo kirjoitti...

Ja erityisesti tuo paikka rannalla on ihana.