Sivun näyttöjä yhteensä

29.8.2023

Päiväkummussa senioripäivillä

 

Värikästä joukkoa!
Raksun kanssa taas tänä vuonna vierekkäin neulomassa ja kuuntelemassa.

On ilo tavata entisiä työtovereita taas. Kokoonnumme yleensä vuoden välein elokuun lopulla tänne pariksi päiväksi sanan  ja rukouksen ja sakramenttien ääreen. Seurustelun sakramentti on myös tärkeä! Lisäksi sauna, uinti hyvä ruoka ...


Joka kerran muistamme edesmenneitä työtovereitamme. Niin tänäänkin. Vuoden sisään 19 työtoveriamme oli saanut iäisyyskutsun.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Voi kuinka ihana perinne teillä, josta olenkin ollut tietoinen.
Itse olen Päiväkummun vanhoja riparilaisia, isosena toimin monia kesiä ja koko lapsuudenperheelleni Päiväkumpu oli tärkeä paikka.
Nyt tuntuu hauskalta, että hyvä ystäväni viettää kesiään Päiväkummun naapurissa. Hänen vihkiäisensä soitin aikoinaan Riihikirkossa. Legendaaristen "päiväkumpulaisten", Salosten mökki on nyt ystäväperheeni omistuksessa. Viime syksynä vierailin heillä ja samalla katsastettiin Päiväkummun pihapiiri.

pappilanmummo kirjoitti...

Jaana: Päiväkumpu on minulle ollut tärkeä paikka vuodesta 1963 lähtien.

Maija Mäkelä kirjoitti...

Rakas ystävä näin netissä pitkästä aikaa. Oli kiva katsoa itseään tässä Päiväkummun kuvassasi. En olekaan blogia kirjoittanut enkä blogeissa vaellellut oikestaan vuosiin. Tulin nyt roikkumaan taas nettiin etsimään ja löytämään, miten tuo Jaakon viimeisin haastattelu olikin monen eri kristillisen suomalaisen lehden sivulla viimeisiä pääuutisia.

Pitäisiköhän sitäihan oikeasti siirtyä taas blogimaailmaan...Heh.