Sivun näyttöjä yhteensä

5.9.2024

Senioripäivillä jälleen tänä vuonna

 

(Kuva: Olli Vuori)
Päiväkummun  elokuun lopun senioripäivät 2024 Luottaen huomiseen ovat ohi. Tiistaista torstaihin saimme nauttia moninaisista hyvistä hetkistä kuten: Käydä aamulla, keskipäivällä, iltapäivällä, illansuussa ja illalla valmiiseen pöytään. Aamulla ilahduttivat erityisesti tuoreet sämpylät kaikkine höysteineen ja iltaisin iltatee. Me saimme nauttia ateriamme joko ruokasalissa tai sen ulkoverannalla aina mukavassa juttuseurassa. 

Riston, Hilkan ja Erkin Raamatunopetushetket antoivat pohdittavaa sekä rohkaisua ja evästä matkallemme huomiseen. Pauliinan terveiset toimistolta olivat tärkeää infoa. 


Ensimmäisen päivän iltaohjelmassa oli Edeltä menneiden muistaminen. Illan vetätäjistä yksi heijasti seinälle vuorotellen jokaisen viime senioripäivien jälkeen kirkkauteen kutsutun kuvan, syntymä- ja kuolinpäivän, luki omaisten, ystävien tai työtoverien kertomasta koostamansa tekstin tästä ystävästämme, hänen elämäntyöstään ja elämänvaiheistaan. Samaan aikaan sytytettiin tuohus. Tänä vuonna lopussa paloi 15 tuohusta. Välillä lauloimme aiheeseen liittyvistä virsistä muutamia säkeistöjä. 


Toisen päivän iltaohjelmassa nauttia ammattitaitoisen trion upeista esityksistä. Kasper, Marika ja Antti.


Ja kumpaisenakin iltana saimme nauttia rantasaunan lämmöstä ja järven vedessä käydä pulahtamassa.

Kohtaamiset  olivat näillä päivillä tärkeitä. Entiset työtoverit!

Kiitos!


2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hienot hetket saitte viettää yhdessä. Koskettava tuo ensimmäinen ilta!

pappilanmummo kirjoitti...

Aina joka vuosi entisiä työtovereita on muistettu. Koskaan ei tiedä elonpäivien pituutta.