Sivun näyttöjä yhteensä

27.5.2014

Santiago de Compostelan vaelluksen kuvittelua

Olen tänään lisäillyt kuvia vaelluskertomuksen alkupäähän, mutta kesken toki on vielä tuo urakka. Vasta muutaman päivän ajalta olen kerinnyt tuota päivitystä tehdä.  En ole vielä edes kaikkia matkakuvia ehtinyt katsella – niitä on reilusti yli 2000.

Aamupäivällä soi puhelin ja sain yllättäen peruutusajan parin tunnin päähän hammashoitajalle hampaiden hammaskiven poistoon, johon minulla oli sovittu aika vasta kesäkuulla. Iloinen juttu tämä yllätys. Samalla reissulla kuulin, että lähiseudulta oli jonkun hammashoidon ammattilaisen äiti ollut samaan aikaan vaeltamassa kuin minä. En vain tiedä, kuka.  Olisi kiva vaihtaa kokemuksia hänen kanssaan. 

Kotimatkalla poikkesin kurkistamaan pieniä. Pikkusisko olikin uppoutuneena tablettipeliin ja isoveli tuli juuri eskarista. Mukava tavata heitä ja tietysti heidän äitiään.  

Olen purkanut kaikki matkavarusteeni ja pessyt pari koneellista pyykkiäkin. Huomasin, että en ole kovin paljon matkalla kadottanut tavaroitani. Yksi haka, yhdet valecrocksit ja yksi kasaan menevä retkimuki ovat jääneet jonnekin matkan varrelle. Näillä tietämin aika vähillä kadottamisilla olen selvinnyt. 

Viime yö oli kuuma: Tuntui, että kylvin vain hiessä. Onneksi tänään on sää viilentynyt, joten ensi yö lienee helpompi jo nukkua. Varmaan myös viime yön unettomuuteen vaikutti matkalta kotiintulon aiheuttama olotila  ja matkan kertaaminen mielessä.

Päivän urakkaan on kuulunut matkan aikana tulleen postin tsekkaaminen. Jotain tärkeää, jotain nopeasti hoidettavaa, jotain uutta tietoa, jotain innostavaa - vähitellen arki alkaa käynnistyä. Onneksi on ollut sadepäivä, että olen voinut rauhassa tutkia näitä.

Jatkan päivittämistä.3 kommenttia:

tuulento kirjoitti...

Tällaisen reissun jälkeen on varmaan paljon sulateltavaa, mutta mieleenpainuva matka varmaan oli. Ehkä myöhemmin matkan anti selviää, aluksi on vähän kaaosta. Ainakin minulla.

Anneli kirjoitti...

On sinulla ollut reissu ja olisi tosiaan ollut kiva tietää paljonko askelia otit.
Hyvä kun matka meni hyvin ja olet terveenä kotona. Vaikka nyt onkin niin kylmä sää.
Mutta toivotaan lämpöisempää.

Minna kirjoitti...

Se tuntuu kivalta, kun arkeen palautumiseen kuuluu piipahdus meillä :) Kiva kun piipahdit!