Sivun näyttöjä yhteensä

6.11.2012

Joulupallot punavalkoiset


KyJy1 eli tämä joulupallosarja valmistui vihdoin. (KyJyssä enää jäljellä 2 työtä, ne isot eli huivit.) Oikeanpuoleisen mallin löysin Arnen ja Carloksen Pääsiäiskoriste-kirjasta, kolme samantapaista tein ihan muuten vain ja tuon tähden kuvion katsoin kirjolapasesta. Yksi on kokonaan punainen. Nämä painavat yhteensä 51 grammaa ilman täytettä. Täytteenä käytin vanhan tyynyn sisustaa.
Joulupallojen ohje löytyy muun muassa täältä. Toki lisäykset ja kavennukset voi tehdä myös niin, että neuloo ensin yhden silmukan oikein, sitten lisää kiertäen yhden ja jatkaa, kunnes puikolla on yksi jäljellä ja lisää sitä ennen kiertäen yhden. Seuraava kerros ilman lisäyksiä ja sitten taas samalla tavalla jokaisella puikoilla... ja samoin kavennukset yhtä silmukkaa jälkeen ja viimeistä ennen joka toisella kerroksella jokaisella puikolla. Oikeanpuoleisin on tehty näin.

8 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Nämä valmistuivat oikein ajankohtaan sopivasti.

Maca kirjoitti...

Kauniita ja jouluisia!

Unknown kirjoitti...

Kivoja palloja. Minulle sopisi värit toisin päin, valkoinen ja punaiset koristeet :)

pappilanmummo kirjoitti...

Pitääkin tehdä joskus lisää palloja sillä tavalla

pappilanmummo kirjoitti...

Niin, luminen on maa tänään.

pappilanmummo kirjoitti...

Jouluun ei ole enää pitkää aikaa

Sartsa kirjoitti...

Kivoja pallukoita. Minusta noissa neulotuissa palleroissa on näyttäny olevan liian iso työ itelleni.. Ei varmaan riittäis kärsivällisyys näpertää.

Anne-Mari kirjoitti...

Kivoja palloja, minä vaan pidän näitä pieniä töitä jotenkin niin suuritöisinä. Ei kai vaan sormet taivu niin pieneen näperrykseen. Uuden blogin käytön opettelukin tuntuu jotenkin niin työläältä, entinen kun katosi vuodatuksen puolella. Siellä minulla oli blogi lankavaraston tekeleet ja kaikki kyjyjutut tarkemmin esiteltyinä enkä edes niitä osaa uuteen blogiini taltioida. Sinulla kyllä kyjyily on hyvällä mallilla.