Sivun näyttöjä yhteensä

21.11.2012

Tulitauko luvassa

Harmaan näköinen päivä oli tänään. Jo kolmen maissa oli kuntopolulla valot. Matkalta palasimme eilen illalla kotiin. Vähitellen pääsemme tässä taas palautumaan kotielämään. Matkalaukut on tyhjennetty. Olen pessyt pyykkiä parisen koneellista ja mies on päässyt jo ulkoilmaelämään: tällä kertaa lehtien haravointiin. Illalla oli taas tehojumppakin, jonne en nyt lähtenyt - olo on jonkin verran flunssainen.

Olimme Israelissa  turvallisissa olosuhteissa kiertomatkamme aikana, vaikka Hamas ja Israel lähettelivät toisilleen rakettiohjuksia. Uutisia olemme seuranneet sieltä nyt aika tarkkaan. Israelin ja palestiinalaisjärjestö Hamasin tulitaukosopimus astunee voimaan tänä iltana klo 21. Israelin ja Hamasin selkkaus on kestänyt yli viikon, ja sen aikana yli 140 palestiinalaista ja viisi israelilaista on saanut surmansa. Konfliktin aikana Israel on tehnyt yli 1500 ilmaiskua Gazaan ja toisaalta Israeliin on laukaistu Gazasta lähes 1400 rakettia IS:n mukaan.

Raamatun sana tänään: "Te tiedätte itse aivan hyvin, että Herran päivä tulee kuin varas yöllä. Emme siis saa nukkua niin kuin muut, vaan meidän on valvottava ja pysyttävä raittiina." (1. Tessalonikalaiskirje 5:2,6)

Rukouksenamme voisi olla nyt: 
Rakas Jumala.
Meidän on välillä vaikea luottaa sinuun.
Haluaisimme olla varmoja tulevaisuudesta,
eikä meidän ole helppoa heittäytyä
vain sinun varaasi.
Auta meitä uskomaan,
että koko elämämme on sinun käsissäsi.
Auta meitä luottamaan,
että sinä tänäkin päivänä voit luoda uutta
ja antaa lahjoja,
joita emme olisi osanneet edes odottaa. Aamen.

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Amen.

pappilanmummo kirjoitti...

Jumalan varaan heittäytyminen on rohkeaa!