Sivun näyttöjä yhteensä

13.3.2020

Lappiin hiihtämään vai?

Pakkailin tänään ja hieman jo eilenkin hiihtoviikolle Saariselän maisemiin tavaroita matkalaukkuun. Termospullo ja eväslaatikko olivat valmiina lauantaita varten keittiön pöydällä. Mukaan otettavien lista päivittyi ja rasti merkittiin listaan, kun tavara oli valmis pakattavaksi.
Mies laittoi sukset kuntoonu, siklasi ja voiteli. Toki ensin etsittiin ne vajasta ja sauvatkin löytyivät jostain kätköstä. Suksipussi odotti sisältöjä.

Tänä talvena en ole metriäkään  vielä hiihtänyt. Ilmeisesti en hiihdäkään, sillä tänään tuli viesti, jolla peruttiin koko hiihtoreissu. Bussillinen väkeä oli lähdössä Tievatuvalle majoittumaan. Moiten hienot hanget siellä ovatkaan. Nyt vain  olen ystävän kuvia ja päivityksiä saanut seurailla kotisohvalta. Sauvakävelylle täällä pääsee muttei hiihtämään paitsi Salpausselän keinolumelle.

Toinenkin vaellus peruuntui. Olin lähdössä kuukauden kuluttua kevätvaellukselleni kuten normaalisti jonnekin muutamaksi viikoksi. Nyt selvisi vaellus ryhmien tietoja lukiessani, että majapaikat ovat ainakin kuukauden kiinni eikä ainakaan Espanjassa vaelleta eikä Portugalissakaan. . Pyhiinvaellustoimistokin on sulkeutunut. Vaelluspassin voi jättää toimiston postilaatikkoon ja vaellustodistus postitetaan myöhemmin niille, jotka vielä ovat olleet matkalla kohti Santiago de Compostelaa lähipäivinä.

Lissabonista olin suunnitellut alkavani kevätvaellukseni, mutta ehkä sen sijaan syksyllä???

1 kommentti:

aimarii kirjoitti...

Kovin ikävältä tuntuu.
Etkö voi omalla autolla ajaa hiihtämään Saariselällä?