Sivun näyttöjä yhteensä

27.7.2013

Tuoksulehtikaktus

 photo 2013-07-27270713001503x640_zps425cb9c2.jpg
Tuoksulehtikaktus tuoksui viime yönä ihanalle parvekkeella. Sehän avaa kukkansa vain öiseen aikaan ja jo seuraavana aamuna kukat ovat lakastuneet. Meillä on kaksi yksilöä tuoksulehtikaktusta ja ne molemmat ovat kukkineet tänä kesänä, tämä jo toista kertaa useamman kukan voimin. Ja pari uutta on vielä aukeamassa lähiöinä.

Työpäivä tänäänkin: kaste. Samalla matkalla käväisin uimassa ja kastelemassa mökin kasvit. Sielläpäin on vallan kuivaa. Tuntuu, että vettä uppoaa vaikka kuinka paljon kasveille. Meillä  kasvaa kesäkurpitsaa ja kurkkua ja talvikurpitsaa kaivonrenkaissa. Viisi ämpärillistä kippasin vettä yhtä rengasta kohden.

Lapsenlapsipäiväkin. Oli mukava hetken tavata jälkikasvua. Pihalla on ollut lämmintä touhuta ja nauttia välipalaa. Mies valmisti meille maittavan aterian lähinnä oman puutarhan antimista.

Ja minusta tuli taas tänäkin vuonna meidän perheen unikeko!

Tavaroiden etsimistä ja laittamista kuntoon ja pakkaamista. Yllättävän kauan siihen kuluukin aikaa ja ilta vain lähenee loppuaan ja aamu kohta alkaa ennen kuin saan kaikki kokoon ja kuntoon. Jääköhän toisillekin matkatavaroiden pakkaaminen viime hetkeen?

2 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Olet ollut sitten öiseen aikaan kamerasi kanssa liikkeellä:))

seijap kirjoitti...

Ennen pakkasin aina hyvissä ajoin. Nyt on jotenkin tullut tavaksi pakata vähän viimetipassa. Kai sitä katsoo muiden pakkaajien perään ja sitten tulee itselle hoppu.