Sivun näyttöjä yhteensä

22.10.2013

Junasukatkin jälleen

Eilen pistäydyin kurkistamassa pientä hienoa miestä ja pikkusisarta. Sain lukea monta kirjaa ja seurata värittämistä ja piirustamista. Mukaan sain papalle terveisinä tuon ylläolevan selostuksineen, jossa oli kuvattuna pappilan pappa ja mummo ja pieni hieno mies. Pikkusiskokin aikoo tulla meille silloin, kun isoveli on eskarissa, jotta saa olla yksin kyläilemässä.
 Nämä junasukat valmistuivat tänään sinisestä Nallesta. Painoa niillä on 43 grammaa.
Eilen tein annoksen kurpitsasalaattia ja tänään toisen. Toisessa annoksessa puolikas kurpitsa oli suikaleina. Suikaleet tein monitoimikoneen raastimella. Toiseen paloittelin kuutioiksi toisen puolikkaan kurpitsaa. Molemmissa on pohjana valmis säilöntäseos, johon laitoin lisäksi reilusti tilliä ja muutaman neilikan. Onpahan taas monen monta purkkia valmista ruokaa.

Keitin myös painekattilallisen pikkuisia jämäporkkanoita, jotka kuorin kuumina ja hienonsin ja pakastin sitten soseen pienehköihin rasioihin. On se vaan kumma, miten tuo iso painekattilallinen tuottaa vain kuorittuna puolitoista litraa sosetta ja aika paljon jätettä...


"Pois ihmispelko heitä ja pelkää Jumalaa.
Ken kulkee Herran teitä, häneltä avun saa.
Maailman nytkin voittaa vain usko Kristukseen,
hän antaa armon koittaa, tuo rauhan kansalleen."
(Virsi 176:2)

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Söpöt junasukat! Olet sinä vain ahkera säilöjä:)

Maca kirjoitti...

Samat sanat kuin edellä! Ahkera olet!

Unknown kirjoitti...

Sukat on nätit, mutta tuo piirustus se vasta ihana on ♥