Sivun näyttöjä yhteensä

8.10.2013

Kannusta kaverisikin liikkumaan

Sumuinen päivä. Puutarha alkaa valmistautua talveen. Lehdet väritttyvät puissa ja pensaissa. Viiniköynnöksissäkin. Haravointia riittäisi.
Vielä karhunvatukoitakin kypsyy vähitellen. Kaikki raakileet eivät kyllä edes ennätä kypsyä ennen pakkasia.
Vanhusten viikkoa on vietetty. Yhtenä vinkkinä oli: Kannusta kaverisikin liikkumaan. Kun ilmoittautui Loistopolulle kävelijäksi, niin osallistui samalla arvontaan. Loistolaavu oli yksi Loistopolkukävelyn merkintäpiste. Siellä paistettiin makkaroita ja lätttyjä lähetystyön hyväksi. Tarjolla oli myös kahvia, teetä ja mehua lenkkeilijöille.
Oli sateinen ilma, mutta väkeä, niin pienempää kuin iällisempää, oli kuitenkin liikkeellä. Rakovalkeakin lämmitti sateessa taivaltajia. Kun on kunnollinen sadevarustus, niin ulkoilemista sade ei haittaa.

Sana tälle päivälle: "Varoita niitä, jotka tässä maailmassa ovat rikkaita, etteivät he ylpeilisi eivätkä panisi toivoaan epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka antaa kaikkea runsain mitoin nautittavaksemme. Kehota heitä tekemään hyvää, keräämään rikkaudekseen hyviä tekoja ja jakamaan anteliaasti omastaan muille." (1. Timoteuksen kirje 6:17-18)

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihanat, pitkävartiset lättypannut kuvassa! Muistan, kun leiriohjaajana muinoin opetin lapsia samanlaisilla kääntämään lättynsä heittämällä. Välillä lätsähti kalliolle. Pyyhkäistiin isoimmat roskat pois ja voi, miten maistui oma paistama maukkalta. Ja kivaa oli! Niin varmaan teilläkin ;=)

pappilanmummo kirjoitti...

Oli mukavaa touhuta yhdessä.

Kiiris kirjoitti...

Ihana nuotio, tuossa paistaisin makkarani oikein mustaksi:)
Minäkin ulkoilin eilen: vein roskat:))))

pappilanmummo kirjoitti...

Tuolla tuo makkaranpaisto onnistui välillä mustaksikin...
Hyvä sinä;)