Sivun näyttöjä yhteensä

20.6.2018

Kesätapahtumia

Vapaapäivänä oli hyvä lähteä vihdantekoon. Urheiluseuramme senioreiden kanssa teimme viime perjantaina kolmattasataa vihtaa myyntiin. Niillä rahoitamme toimintaamme.
Pari viikkoa päivärippikoulua takanapäin. Viime sunnuntaina oli päivärippikoulunkin konfirmaatiomessu. Rippikoulu on aina iso ponnistus - ainakin minulle. Oli hyvä nuorisonohjaaja turvallisuusvastaavana ja mukavat isoset ja rauhalliset riparilaiset - ehkä liiankin rauhalliset, mutta mukavat.
Tulkoon tie sinua vastaan,
olkoon tuuli aina myötäinen,
päivä poskillesi paistakoon,
sade pelloillesi virratkoon.
Ja kunnes kohdataan,
elämäsi jääköön käsiin Jumalan.
(Virsi 979)
 Vapaapäivinä olimme lastenlasten kanssa mökilläkin. Sammakonpoikaset eli vielä nupipäät kiinnostivat kovasti. Toki soutelimme, lämmitimme saunan, heitimme tikkaa, teimme metsäretken ja
kävimme katselemassa ylämaan lehmiä. Oli kuumaa ja lehmät lepäilemässä.
Vihreää on vielä, vaikka on ollut kuivaa. Heti laiturin päässä on syvää, reilusti yli kaksi metriä. Sieltä ongin haavilla sinne uponneen leikkilaivan.
Kasvimaat alkavat olla kunnossa ja kylvökset hyvässä kasvuvauhdissa. Niitä on kuitenkin tänä kesänä pitänyt kastella ahkerasti. Perunamaatakin olen letkuttanut eli järvessä on pumppu, jolla nostan veden.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kylläpä on sinulla viljelyksiä - ja kasteltavaa! Ihanaa viettää kesäpäivää nuorison kanssa, niin leirillä kuin mökilläkin, tosin voimia vievää.

Jaksamista työhösi ja oikein hyvää juhannuksen aikaa!

Kirsti Kaija kirjoitti...

Pari lastenlasten konfirmaatiota on ollut muutaman viikon välein. Herkistyn aina nuorten juhlissa.
Hienot viljelmät teillä.
Hyvää juhannusta!