Sivun näyttöjä yhteensä

5.4.2022

Lunta ja tuulta

Huhtikuu ja vielä lunta on näillä seuduin noin 65 cm. Juuri tänään on taas tupruttanut lähes parikymmentä senttiä lunta. Oli painavaa nuoskalunta kolattavana. Illan mittaan on ollut lähes myrskytuulta, jopa 10 m/s. Teitä ei ollut aurattu tässä lähistöllä kuin vasta vähää ennen puoltayötä meidänkin katu aurattiin. Kotiin oli päivällä vaikea mäkeä ylös päästä ajamaan, mutten tänään sentään jäänyt kiinni, kuten aikaisemmin talvella.
Vihreää on verannan täydeltä. Tässä pieni näyte. On paprikaa, monenlaista tomaattia, basilikaa, samettikukkaa, hämähäkkikukkaa...

 Tiistaina oli Lahden SenioriFoorumissa Ihmisten hyvinvoinnista, myös sosiaaliturvan ja soten näkökulmasta,  luennoimassa työelämäprofessori, YTT Elli Aaltonen Salpausselän kirkossa.
Elli Aaltonen on SPR:n puheenjohtaja. Hän on työskennellyt aiemmin Kelan pääjohtajana, Itä-Suomen aluehallintoviraston yliohtajana, läänin sosiaali- ja terveysneuvoksena, johtajana kuntien sosiaali- ja terveydenhuollossa, ministeriöiden asiantuntijatehtävissä sekä kehitysyhteistyö- ja EU:n hankkeissa.

2 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Takatalvi on meilläkin, vaan kyllä se kevät sieltä kohta tulee.

pappilanmummo kirjoitti...

Puikoillanikin: Vähitellen, ainakin juhannukseen mennessä :)