Sivun näyttöjä yhteensä

17.4.2022

Hiljaisen viikon villasukat valmiina



Savonlinnan seurakunnan järjestämä sukkaneulonta huipentui tänään: sukka valmis. Ohjeet löytyvät siis https://www.savonlinnanseurakunta.fi/documents/475004/0/Ohje_nettii_17.4.pdf/c7ed7faa-e2f7-673a-576d-ba1098356378?t=1650165629957.

Sukkia neulottiin päivittäin pala palalta palmusunnuntaista pääsiäispäivään: palmunlehvät, Getsemanen lilja, kavala kukko, orjantappurakruunu, ehtoollinen, INRI, öylätit ja risti, aurinko. Ohjeen mukana oli päivittäin hartauskirjoitus, jossa mietistkeltiin hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumia.

Sukissa väreinä oli vihreää resoreissa, violettia, mustaa, valkoista, harmaata ja keltaista. Sukat neuloin Nallesta, vaikka ohjeet olivat Seiskaveikalle, koska minulla on sääri ohuempi kuin ohjeen sääri. Nallella ohje oli sopiva minulle pohkeesta, vähän leveähkö säärestä, mutta hieman knafti terästä. Jalassa kuitenkin ok. Sukat painavat 147 grammaa.


2 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Upeat kuviot noissa hiljaisen viikon sukissa. Mietin, että olisi varmaan tullut aika isot, jos olisit tehnyt seiskaveikasta. Hyvin asettuvat nuo värit ja INRI-teksti erottuu hienosti.

pappilanmummo kirjoitti...

Puikoillanikin: Äitienpäiväsukka-KAL alkaa parin päivän kuluttua. Viime vuonna vähensin 8 silmukkaa neuleohjeesta ja taidan tehdä siinä saman tänä vuonnakin, jotta saan itselleni sopivat. Tai jollekin lapsenlapselle taitavat taas lähteä!