Sivun näyttöjä yhteensä

17.1.2024

Postilaitos tyri


 Laitoin viisi kirjettä kylämme postissa postiin joulukuun alkupuolella. Kirjeissä oli lastenlapsille joululahjoiksi neulottuja sukkia ja lapasia. Viidestä kirjeestä kaksi meni perille, toinen Turkuun, toinen  Tampereelle. Jokaiseen kirjeeseen osoite oli kirjoitettu koneella selvästi. Kaksi kirjeistä lähetin jopa samaan osoitteeseen. Vain toinen näistä saapui vastaanottajalle!

Tänään postilaatikossani oli kirje, joka oli käännetty minun osoitteeseeni, mikä oli lähettäjänä kirjeessä. 

Ai, että harmittaa tällainen sotku. Lapsi jäi joululahjatta, kuten heistä pari muutakin.

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

No eipä ole ensimmäinen kerta kun posti tyrii. Mitenkähän se on tuommoiseksi mennyt, onko liikaa automatisoitu.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, toivottavasti kirjeet eivät joutuneet kokonaan hukkaan että voit antaa lahjat myöhemmin. Olen huomannut että paras tapa lähettää villasukkia/lapasia/yms on paketti, jota voi seurata lähetyskoodilla.

Puikoillanikin kirjoitti...

Tuo on kyllä alle kaiken arvostelun. Mihin ne edes voivat kadota? Viidestä kaksi meni perille ja yksi palautui sinulle. Kaksi on siis edelleen kadoksissa.
Joskus toimitusten hitauteen vaikuttaa käsinkirjoitettu osoite. Tietääkseni käsinkirjoitetut menevät erilaiseen lajitteluun ja siksi kestää. Sinun lähetyksissäsi oli koneella kirjoitettu osoite. Silloin lähetyksen pitäisi mennä optisesti lajiteltavaksi ja toimituksen pitäisi olla nopeaa. Tai mennä edes perille.

Jaana kirjoitti...

No, johan oli palvelua postilta! Tee ihmeessä reklamaatio asiasta.

pappilanmummo kirjoitti...

Eivät ole vieläkään tulleet vastaanottajille nuo kaksi kadonnutta.