Sivun näyttöjä yhteensä

6.5.2020

Äitienpäivä-KAL valmis x 2

Tänään oli ohjeen mukaan viimeinen neulontapäivä eli äitienpäiväsukkien kärki. Neuloin Taimitarha-ryhmässä nämä Niina Laitisen suunnittelemat yhteisneulontasukat, KAL 18.4.-6.5.2020,  pitsi-, palmikko- ja pintaneulesukat,  polvisukat lilasta Seiskaveikan Timosta sekä lyhyet sukat sinisestä Seiskaveikan Timosta. Lankaa kului polvisukkiin 164 grammaa ja lyhyisiin 104 grammaa. Polvisukat neuloin kolmosen puikoilla, koska malli oli paksummalle pohkeelle kuin minun ja lyhytvartiset neuloin 3,5 numeron puikoilla.

Näitä yhteisneulontajuttuja on mukava tehdä, koska päivittäin tulee vain lyhyt pätkä. Myös ohjepätkästä on helpompi hahmottaa neulottava, kun se on vain lyhyt pätkä.

Polvisukista tuli minulle juuri sopivat. Neuloin tahallani myös ohjeesta poiketen langankierrot seuraavalla kerroksella takaa kiertäen. Näin ei tullut niin isoja reikiä kuin etukautta neuloen. Kärjen tein polvisukissa täysin ohjeen mukaan, sinisissä lyhensin kärjen pituutta niin, etten tehnyt välikerroksia lainkaan.


1 kommentti:

Puikko, koukku ja ompelukone kirjoitti...

Onpa paljon palmikoita. Hienosti olet osannut. Minä vielä taistelen ensimmäisten palmikkosukkien kanssa. Kauniit värit olet myös valinnut.