Sivun näyttöjä yhteensä

10.3.2023

Karvapohjasukset

Sain eilen Karhut eli karvapohjasukset. Ostin ne käytettyinä, mutta juuri kunnostettuina ne ovat kuin uudet. Näissä suksissa on nyt on jopa nimeni, jotta löydän nyt helposti omat. Sauvat ovat edelleen omat vanhat hyviksi todetut.

Minulla oli entuudestaan karvapohjasukset, mutta ne olivat sopimattomat painon vuoksi eli olin ostanut aikoinaan väärin nuo sukset. Annoin nuo lapsenlapselle, jolle ne sopivat paremmin.


Karhu Bear Skin karvapohjasukset valmistetaan Kiteen suksitehtaalla, jossa mohairpohjalla olevia pitopohjasuksia tehtiin jo 80-luvun alussa varsinkin Pohjois-Amerikan markkinoille. Uusi 100% mohair-karva pitää ja luistaa hyvin lähes kaikissa olosuhteissa. Kevyt, kennorunkoinen Karhu Bear Skin Pro 20  on tarkoitettu aktiiviselle hiihtäjälle, mutta olen vain rauhallisesti hiihtävä kuntoilija, joka sai hienot sukset. Karvapohjasuksien muoto- ja jäykkyysvaatimukset ovat erittäin tarkat, ja Karhu valmistaa Skin-sukset Kiteen tehtaan kokemuksella ja ammattitaidolla. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyvään pitoon ja vuorohiihdon liukuominaisuuksiin. 

Ei kommentteja: