Sivun näyttöjä yhteensä

11.1.2021

Lempivillasukkia Mysteriet


 Tilasin jo aikoja sitten kirjastosta Niina Laitisen uuden, neljännen sukkakirjansa Lempivillasukkia (Otava 2021). Tänään vihdoin sain tämän ja halusin aloittaa heti uutta neuletta. Luin kirjan läpi, tutkin kaaviot ja mikä malli olisi mahdollista helposti tehdä käsipuolena. Valitsin Mysteriet, miesten koolla ja mallilla miehelleni. Langaksi löysin kotoa tummansinista ja vaaleansinistä Seitsemää veljestä. Neulon 3,5 puikoilla 55 silmukalla.

Kirjan alkusanoissa kerrotaan kirjan inspiraationa, punaisena lankana ja ajattomana teemana olevan rakkaus. Lempivillasukkia kertoo yhden rakkaustarinan aina ensikohtaamisesta lähtien, ilmoittaa Laitinen. Jokaisen sukkanimen alussa on kertomusta rakkauden kulusta. Kirjassa on kirjoneuleita, pitsisukkia ja palmikkosukkia yhteensä 24. 


Mysteriet-sukista Niina Laitinen kertoo: Arvoituksia, yllätyksiä ja uuden oppimista. Yhteisen palapelin kokoamista näiden sukkien lämmittäessä varpaita. Tämä malli on luotu sadoista silmukoista, pienistä palasista, joista jokaiselle löytyy se oikea paikkansa.

Tämä kirja osuu Helmet-lukuhaasteen 2021 kohtiin

6. Kirja kertoo rakkaudesta

28. Kirja, jonka lukemisesta on sinulle hyötyä.

33. Kirjassa opetetaan jokin taito

35. Kirja, jonka ilmestymistä olet odottanut

49. Kirja on julkaistu vuonna 2021

Ei kommentteja: