Sivun näyttöjä yhteensä

10.4.2019

Caminovarusteiden päivitys I

Alle kaksi viikkoa lähtöön (jHs) pyhiinvaellukselle Portosta rantareittiä kohti Santiago de Compostelaa ja ehkä vielä Finisterraan asti. 
Olen alkanut etsiä vanhoja vaellusvarustelistoja ja päivittää niitä tälle reissulle. Mitä voisi jättää pois, sitä mietin. Nyt olen saanut kokoon lääkepussin sisällön ja ns. pesupusssin sisällön.

 Lääkepussissa on Lopex ripuliin, ibu särkylääkettä, verenpainelääke, Finrex vilustumiseen, estrogeenigeeli, kylmägeeli, laastarit, compedit, liimaside, silmätipat, pihkasalva ja magnesium, D-vitamiini  sekä B12-vitamiini muovipussissa ja laktoositabletit filmipurkissa (ja taskussa toinen laktoositabletteja suklaamunan sisuspallossa.)
Nämä kaikki ovat samoja tarvikkeita, joita on ollut edellisilläkin vaelluksilla.

 Pesupussissa, joka on kaupasta ostettu hedelmäpussi, on pikkusiteet, kampa, jossa senttimetrimittaa, saippualiuskat, tukanpesuaineliuskat, hammasharja, hammastahna, dödö, oranssi pyyhe, höylä, hammaslankoja, käsidesi, huulirasva, korvatulpat (joita en ole vielä koskaan tarvinnut käyttää vaikka kuusi reissua takana), S-koukku, aurinkovoide, hunajasaippua kaikkeen pesuun, 3 metriä narua, pyykkipoikia ja hakaneuloja, kynsileikkuri, rätti ja vaseliini jaloille ja ompeluvehkeet.
Nämäkin tarvikkeet ovat kulkenet mukana jo vuosikin sitten: uutta hankintaa vanhojen tilalle on vain hunajasaippua, dödö ja aurinkovoideputkilo sekä vaseliini.

7 kommenttia:

Reissunainen kirjoitti...

Lampaan villaa varpaiden väliin 🐑 Buen camino!

ArtojaSaara kirjoitti...

Siis lähdet pääsiäisen jälkeen. Portugalissa näkyy pääsiäinen vielä sen jälkeenkin. Muistan kun parvekkeila roikkui banderolleja, jossa luki Kristus on ylösnoussut. Palmunoksia oli lyhtypylväissä ja kirkoissa oli vielä hiljaiseen viikkoon ja pääsiäiseen liittyviä patsaita.
Kuljetko Espiritual Varianten, joka lähetee Ponteverdan jälkeen. Syyskuun alussa lähden 3 naisen kanssa Portosta rantareittiä, mutta emme mene Variante Espiritualia, koska luulen,e ttä ensikertlaiset haluavat Compostelan. Venematka estää sen.
7.5 olemme Miehen kanssa lähdössä Camono San Salvadorille. Lähdemme liikkeelle Zamorasta Astorgan ja Leonin kautta Oviedoon. Jos vielä selviäisimme tuon vuoriston ylityksen, mistä monet sanovat, että se on kaunein Camino.

Olen seurannut Arkicamino blogia ja nyt näyttää olevan tosi huonot kelit jopa etelä Espanjassa. onneksi kahdessa viikossa ehtii tapahtua paljon.

Onko sinulle edelleen pulmana, miten kuvia puhelimen kautta blogiin? Mikä puhelin sinulla on? Minulla on iPhone. Voisin neuvoa, jos antaisit sähköpostiosoitteen.

aimarii kirjoitti...

Tuo on hyvä kikka, koota matkatavaroista lista, jota voi päivittää. Minä ole kirjannut listaan sitten perästäpäin myös, mitä oli liikaa, ja mitä olisi saanut olla. Tosin en ole vaeltanut muualla kuin kotimaassa.
Sinulla on mielenkiintoinen tämä parin viikon "tavaroiden pakkausvaihe"

ArKi kirjoitti...

Bom Caminho Sinulle. Portugalin huhtikuu oli kaunis meille kaksi vuotta sitten. Toivottavasti nyt toukokuu Sinulle.

Kirsti Kaija kirjoitti...

Hieno idea listata varusteet.
Hengessä mukana pakkaamisessa ja vaelluksella.

eevah kirjoitti...

Hei, millaisen reitin olet valinnut päästäksesi Portoon?
Suunnitteilla suunnata syyskuussa Portugalin reitille

pappilanmummo kirjoitti...

Reissunainen: Hyvä idea ja kokeiltu on
Arto ja Saara: Siunattua matkaa teille. Lähetin tiedot ja kiitos sain vastauksden, mutta kokeileminen vierlä avoin.
Aimarii: Kaikkea muuta mahtuu näihin viikkoihin myös, mutta ehkä tämä tästä lähdöksi on.
Arki: Sitä toivon.
Kirsti K: Yrittelen päivittää vaellusta voimieni ja koneen mukaan.
eevah: Lennän Lissabonin kautta Portoon TAPilla.eli laitoin vain hakuun Hki- Porto ja etsin halvinta ja ajallisesti selkeintä edestakaista reittiä. palaan bussilla tai junalla Portoon Santiago de Compostelasta, suunnitelma siis.aamulähtö Helsingistäö ja iltalähtö, valitettavasti samalla yö, mutta kotiin ei haittaa Portosta.